Selecteer een pagina

VEH doet oproep aan formateurVereniging Eigen Huis heeft op de website geachteformateur.nl een oproep aan een volgend kabinet gepresenteerd ‘om de woningmarkt de aandacht te geven die het verdient’.

De belangenorganisatieĀ vraagt de politieke partijen die een nieuw kabinet gaan vormen om al het mogelijke te doen om de dynamiek terug te brengen op de woningmarkt. De medewerking en samenwerking van alle betrokken partijen binnen en buiten de politiek is hiervoor absoluut noodzakelijk.

De woningmarkt moet weer de motor worden van de economie en de aanjager van herstel. Vereniging Eigen Huis pleit voor de oprichting van een Stichting van het Wonen, die doelgericht en effectief, met een breed draagvlak, de noodzakelijke veranderingen gaat voorbereiden.

De betaalbaarheid en het waardebehoud van woningen zijn punten van grote zorg. Vereniging Eigen Huis is van mening dat op dit moment geen maatregelen mogen worden genomen die het vertrouwen van burgers in de woningmarkt verder kunnen schaden.

Bron: NVM

The following two tabs change content below.
Grondlegger van de De Scherpe Pen waar hij samen met andere bloggers kritisch over de makelaardij schrijft. Oprichter van de vergelijkingssite voor makelaars WieisdeBesteMakelaar.nl waarmee hij zowel consumenten als makelaars ondersteunt.
Google+