Selecteer een pagina

Gisteren werd ik gebeld door BNR nieuwsradio met het verzoek iets te vertellen over het fenomeen nieuwbouw communities. De interviewster was zelf lid geworden van een community omdat zij een nieuw huurhuis ging betrekken. Zij vroeg zich af of deze vorm van communiceren een nieuwe trend is in de nieuwbouwbranche. Vanochtend werd het item uitgezonden en niet alleen ik maar ook Hans André de la Porte en Jan Fokkema werden geïnterviewd. Luister naar de uitzending:

http://www.bnr.nl/static/jspx/play.jspx?dag=19&maand=8&jaar=2010&tijd=07:36:00&lengte=5&title=Titel

Tot mijn verbazing belde Mark Keuter , manager e-business AM, mij met de mededeling dat ook hij was benaderd om deel te nemen aan de BNR uitzending van vanmiddag. Tijdens deze uitzending kon men bellen met vragen en/of ervaringen. Luister naar de opmerkelijke reacties:

http://www.bnr.nl/static/jspx/play.jspx?dag=19&maand=8&jaar=2010&tijd=13:23&lengte=5&titel

Echter het feest was nog niet afgelopen! Gerbert Schreurs van Blauwhoed, geeft zijn visie op de nieuwe sponsoren van de maandsalarissen in de nieuwbouwbranche, een goed advies voor de makelaars en even een bijstelling van het traditionele beeld rondom het gebruik internet door ouderen:

http://www.bnr.nl/static/jspx/play.jspx?dag=19&maand=8&jaar=2010&tijd=13:35&lengte=7&titel=Titel

Dit is allemaal goede reclame voor de nieuwbouwbranche die aangeeft dat zij (wij) wel degelijk bezig zijn om het belang van de consument te dienen op een hedendaagse manier, met een doel voor ogen, de droom van de klant te realiseren. Speciaal woord van dank aan @arjan_hofmann die het balletje heeft laten rollen!

The following two tabs change content below.
Specialist in interactieve communicatietoepassingen m.b.t. vastgoed en nieuwbouw in Nederland. Ik schrijf o.a. via mijn blog www.nieuwbouw20.nl over bedrijven, nieuwe internettoepassingen en websites. Bovendien worden er nieuwe inzichten, campagnes, personen en bedrijven behandeld die zich in de bouw- en ontwikkelingsbranche onderscheiden. Volg me via @nieuwbouw20 of @fundament CU:-)
Google+