Selecteer een pagina

Het lijkt zo gemakkelijk: netjes opruimen, onafgemaakte klusjes afronden en dan nog zorgen dat alles er zó uitziet dat iedere kijker spontaan verliefd wordt op je woning.

In de praktijk blijkt dat nog niet zo eenvoudig. U bent in uw hoofd al bij de nieuwe woning of hebt gewoonweg geen tijd om die dingen snel te regelen. Objectief naar de eigen inrichting kijken, met de spullen waaraan u gehecht bent geraakt, blijkt vaak nog het grootste struikelblok. Als u steken laat vallen in de presentatie helpt u het huis van de buren te verkopen.

Hoe snel een huis wordt verkocht hangt af van verschillende elementen: De ligging van de woning, de woningmarkt, de hoogte van de hypotheekrente etc. Allemaal factoren waar u niets aan kunt veranderen.

Op één ding kunt u wel direct invloed uitoefenen: De presentatie van uw woning.

Verkoopstylisten zijn specialisten in woningpresentatie. Kijkend door de bril van de potentiële koper houden passen zij de inrichting snel en vakkundig aan tot een harmonieus geheel.

Want de eerste indruk is van doorslaggevend belang bij het wel of niet maken van een bezichtingsafspraak. Geen bezichtiging? Geen kopers! Dus maak indruk met verkoopstyling!

Meestal voorkomt u hiermee dubbele lasten, omdat de woning vaak sneller en voor meer opbrengst dan verwacht verkocht wordt. En zo verdient een verkoopstylist zichzelf eenvoudig terug. U krijgt maar een kans voor een eerste indruk. Daarom: maak indruk met verkoopstyling.

Voor de styling

Na de styling

The following two tabs change content below.
Erkend gecertificeerd verkoopstylist. Maak indruk met verkoopstyling zodat uw woning optimaal wordt gepresenteerd.

Laatste berichten van Marcel Broersen (toon alles)

Google+