Selecteer een pagina

Niet elke makelaar kan fotograferenDe meeste makelaars zullen zeggen dat zij uitstekend in staat zijn om goede foto’s van een huis te maken. Een andere groep makelaars huurt er liever een professional voor in.
Want alle makelaars weten wel dat goede foto’s cruciaal zijn bij het verkopen van een woning.

Emotie

Niet alle goede fotografen zijn in staat om emotie op de foto’s te krijgen. Want bij het aankopen van een huis speelt emotie. Veel emotie. Iets wat niet alle professionele fotografen weten over te brengen in de foto, die technisch gezien perfect zal zijn.

Tussen het laten maken van foto’s, of als makelaar zelf maar een plaatje te schieten zit een vaag gebied. Lang niet alle makelaars kunnen fotograferen. Wil je bewijs zien? Kijk dan eens even op de geweldige site van ‘Foute Huizen‘. De belabberde foto’s worden vakkundig voorzien van commentaar door dames die kennis van zaken hebben.

Waardering

Af en toe loop je dan tegen een initiatief aan waar ik waardering voor heb. Iemand die de koe bij de horens vat en zelf actie onderneemt. Daar wil ik jullie graag op attenderen.
Neem jij als makelaar liever zelf de foto’s? Overweeg dan eens een goede cursus fotografie. Het leuke is dat er een alerte makelaar hard bezig is om een fotografiecursus te organiseren die op de makelaardij is toegespitst.

Denk nou niet van ‘ja het zal wel‘ – maar neem even de moeite om deze informatie te lezen. Beslis daarna pas of het voor jou een meerwaarde levert.

Ga voor de informatie over deze unieke kans naar de LinkedIn discussie over fotografie in de makelaardij.
Je klanten zullen het zeker waarderen wanneer jij meer voor hen kan betekenen, dit keer met betere fotografie.

The following two tabs change content below.
Grondlegger van de De Scherpe Pen waar hij samen met andere bloggers kritisch over de makelaardij schrijft. Oprichter van de vergelijkingssite voor makelaars WieisdeBesteMakelaar.nl waarmee hij zowel consumenten als makelaars ondersteunt.
Google+