Selecteer een pagina

Succes in social media voor vastgoedprofessionals

Hyves, Twitter, LinkedIn, Facebook. Hoe zorgen deze media dat jouw nieuwbouwprojecten goed verkopen? Je gebruikt mogelijk zelf al een of meerdere van deze media. Je onderhoudt je contacten privé en professioneel. Je plaatst er je vakantiefoto’s. Je stuurt interessante artikelen de wereld in. Je ontmoet nieuwe mensen. Wist je dat deze media ook zeer geschikt zijn om nieuwbouwprojecten aan te bieden? Dat een groot deel van jouw klanten ook op deze media zit? Dat ze over jouw projecten ervaringen met elkaar delen? Dat je met je klanten in gesprek kan komen?

De NEPROM en Fundament All Media maken jou in drie webinars wegwijs in de wereld van social media en het nut voor de vastgoedsector. Webinars. Dat zijn seminars waarvoor je gewoon lekker thuis kan blijven. Met je eigen koffie, waarvan je zeker weet dat ‘ie smaakt. Ook makkelijk; je kunt ze gewoon in je eigen tijd volgen. Geef je via deze link op en lees verder…

Drie donderdagavonden tussen 20:00 en 20:45 uur waarin we het volgende programma aanbieden:

Wat zijn social media eigenlijk? Donderdag 14 oktober

Hyves, LinkedIn, Twitter, Facebook en nog veel meer. Allemaal netwerksites en allemaal hebben ze een verschillende functie. Wat gebeurt er op die sites en wat kun je er mee? En wanneer je je er in mengt, hoe zorg je dan dat je opvalt? Hoe word ik een online autoriteit?

Wat kan ik met social media? Donderdag 28 oktober

De moderne projectontwikkelaar slaapt uit. Dat is de strekking van succesvol gebruik van online media. Want de gebruikers, jouw klanten, zitten vooral ‘s avonds achter de computer. Tijdens deze sessie vertellen we je hoe social media werken en wat dit van de moderne projectontwikkelaar vraagt.

Wat maakt social media succesvol? Donderdag 11 november

Succesvolle marketing en communicatie zijn tegenwoordig gebaseerd op luisteren. Bereik is van belang, maar dan wel de kwaliteit van je bereik. Met social media kun je een groot kwalitatief bereik halen. Dat zit hem niet zo zeer in de bezoekersaantallen van je projectwebsite, maar wat je met die geïnteresseerden doet. Maak contact en raak mensen met jouw authentieke verhaal.

Wat kosten deze webinars?

Drie keer drie kwartier van je tijd.

Wat heb je nodig?

Een computer en een internetverbinding of zelfs via je Iphone/Ipad. Een headset is makkelijk maar je kunt de audiostream ook per telefoon volgen. That is it! En je eigen koffie natuurlijk. Verder is het helemaal gratis. Wij beloven je praktische tips en heldere inzichten. We beloven je ook bewijs dat social media werken voor nieuwbouwprojecten. Na inschrijving krijg je een mail met een speciale link via welke je op de dag van de webinar, de webinar kunt volgen, heel eenvoudig, heel practisch en heel leuk!

Alle drie?

De webinars zijn geheel vrijblijvend, volg ze alle drie, volg er eentje het is aan jou…

The following two tabs change content below.
Specialist in interactieve communicatietoepassingen m.b.t. vastgoed en nieuwbouw in Nederland. Ik schrijf o.a. via mijn blog www.nieuwbouw20.nl over bedrijven, nieuwe internettoepassingen en websites. Bovendien worden er nieuwe inzichten, campagnes, personen en bedrijven behandeld die zich in de bouw- en ontwikkelingsbranche onderscheiden. Volg me via @nieuwbouw20 of @fundament CU:-)
Google+