Selecteer een pagina

google appsRuim 1 1/2 jaar nu gebruiken wij bij Yes-co Google Apps. Google Apps is de gratis online Office-pakket van Google. Het bevat alle functies die je van een Office systeem zou kunnen verwachten: Tekstverwerker, Spreadsheet, Presentatie, Tekenen en Formulieren.

Wij zijn inmiddels verknocht aan Google Apps omdat het ons bevrijde van netwerkbeheer, een dure beheerder en het lokale netwerk. Sinds we Google Apps gebruiken hebben we geen backup zorgen meer, staan al onze documenten online (en zijn dus altijd en overal toegankelijk).

Het beheer is kinderspel en kunnen we dus zelf. Maar het belangrijkste voordeel van Google Apps is wel dat het een nieuw manier van samenwerken ondersteunt (collaborative software). Nu delen we documenten net zo makkelijk met elkaar als met leveranciers en klanten. Documenten worden niet langer heen en weer gemaild (wie heeft nu de juiste versie?) maar koppelt mensen aan het online document.

Mobiele lifestyle

Google Apps integreert ideaal met je mobiele lifestyle. Meerdere e-mail accounts, meerdere agenda’s. documenten via je mobiel benaderen, het werkt probleemloos. Natuurlijk kan ook allemaal met Microsoft software. Maar je moet universitaire studie gevolgd hebben om het in te kunnen regelen en je betaald je blauw aan licenties.

Slimme uitbreidingen in de Google Apps Market

De laatste feature die Google Apps bijzonder maakt is: De App market. Hier tref je een bonte verzameling van slimme uitbreidingen (sommige gratis, andere betaald). Zoals emailmarketing, workflow, takenmanagement, etc. Je kunt ze zelf activeren en ze integreren naadloos. Je hoeft niet langer apart in te loggen en data wordt tussen de applicaties gedeeld.

Google Apps voor makelaars

Juist vanwege de ‘uithuizigheid’ van de makelaar, de hang naar ‘paperless’ en de mogelijkheden voor slim samenwerken is Google Apps heel geschikt voor makelaars. Maar waar begin je?

Webinar: Google Apps voor makelaars

Om makelaars de mogelijkheid te geven om kennis te maken met Google Apps en je vragen te stellen organiseert Yes-co i.s.m. GCompany een aantal gratis webinars, naar online inschrijven.

Of je nu wel of niet de webinar wilt volgen. Volgens mij verdient Google Apps je aandacht. Onze business is er in ieder geval een stuk leuker, slimmer, sneller van geworden.

The following two tabs change content below.
Middels zijn bedrijven Yes-Co en Web1on1 is Joost Rijlaarsdam dagelijks actief in de makelaardij. Hij heeft een frisse kijk op alles wat er in de makelaardij gebeurd.
Google+