Selecteer een pagina

NVM is traagZoiets kan je niet stellen zonder het te onderbouwen. Het gaat hier over het inzetten en tonen van de juiste afmetingen van woningen door de NVM. Voor de technici, de NEN2580 norm.

Vandaag staat  in een blog van de NVM het volgende: Op dit moment zijn alle NVM makelaars druk in de weer om de oppervlaktes van ‘hun’ huizen op funda aan te passen. Op kantoren komen de rekenmachines, de linialen en de tekeningen van alle woonhuizen en appartementen weer eens op de bureaus.

In 2008 al besloten de gezamenlijke brancheverenigingen tot een identieke meetnorm (download de NEN2580 norm).

Op 8 februari dit jaar besteedde TROS RADAR uitgebreid aandacht aan de misstanden in de makelaardij omtrent het opgeven van meer m2 dan het huis daadwerkelijk had.

Waarom dan nu pas alle huizen aanpassen? Dit had toch ook al in 2008 gedaan kunnen worden? Of in ieder geval in februari na de stevige uitzending van TROS RADAR. Traag.

The following two tabs change content below.
Grondlegger van de De Scherpe Pen waar hij samen met andere bloggers kritisch over de makelaardij schrijft. Oprichter van de vergelijkingssite voor makelaars WieisdeBesteMakelaar.nl waarmee hij zowel consumenten als makelaars ondersteunt.
Google+