Selecteer een pagina
Contact Form Shortcode Error: Invalid form number in shortcode.

nieuwe-naamDat de naam van een product of dienst belangrijk is, is bekend. Een naam dient pakkend te zijn, moet blijven hangen en als het een beetje kan ook de lading dekken. Bij deze een oproep aan de lezers van het blog.

Het be-tuttel-d! blog heeft een nieuwe naam nodig! De bloggers op be-tuttel-d! zijn het hier over eens.
Wij willen u vragen om met suggesties te komen voor een betere naam voor dit blog. Er zijn een aantal zaken waaraan de naam moet voldoen.

  • zakelijk
  • aansluiten bij de onderwerpen marketing, makelaardij, wonen
  • herkenbaar
  • eenvoudig te schrijven
  • in het oog springend
  • zonder ego – maar met trots
  • bij voorkeur Nederlandstalig

Twee uitstekende voorbeelden: MarketingFacts (u weet direct waar het over gaat) en DutchCowboys (uitermate pakkend).

Als bonus hierbij de aankondiging dat de look en feel van het blog 100% anders gaat worden. Klik hier voor een preview…

Maar waar komt dan die huidige naam vandaan? Een stukje geschiedenis

Ongeveer een jaar geleden werd Han Tuttel gevraagd om een vaste column te gaan verzorgen voor een nieuw te lanceren woonwebsite. Die site en column hebben helaas nooit echte voeten aan de grond gekregen. De naam voor die column…? be-tuttel-d!.

De insteek van die column was om met een scherpe pen te schrijven over het reilen en zeilen in de makelaardij. Dan is een woordspeling met de achternaam van de auteur snel genoeg gemaakt. Zo simpel is de herkomst van de naam voor de column. Inmiddels was er al wel een gelijknamig blog uit de grond gestampt. U bent daar nu.

Dit blog is echter een andere richting ingeslagen sindsdien, mede dankzij de co-bloggers (zie sidebar).
Wij zien uw suggesties voor de nieuwe naam voor dit blog graag tegemoet! Geeft u ons de beslissende voorzet voor de nieuwe naam, dan krijgt u eeuwige roem op dit blog!The following two tabs change content below.
Grondlegger van de De Scherpe Pen waar hij samen met andere bloggers kritisch over de makelaardij schrijft. Oprichter van de vergelijkingssite voor makelaars WieisdeBesteMakelaar.nl waarmee hij zowel consumenten als makelaars ondersteunt.
Google+