Selecteer een pagina

twente-milieu1x per maand komt Twente-Milieu (zeg maar de ouderwetse vuilnisdienst) ook het oud-papier ophalen. Nou ja, volgens het schema dan, afgelopen maand is er iets mis gegaan.

Twee dagen na de geplande ophaaldag stond het oud-papier nog steeds keurig aan de straat op de verzamelplaats. Toch maar even een berichtje naar hen toe, via het contactformulier op hun site.
Keurig antwoord ontvangen (per email), 2 werkdagen later. Helaas ook met wat extra feestdagen ertussen – het papier op straat begon al te vergelen…

De oplossing was even simpel als verbazingwekkend: Of het oud-papier weer binnen gezet kon worden tot volgende maand, met de excuses voor het ongemak en het gegeven dat de straat waarschijnlijk overgeslagen was. Tja. Vanzelfsprekend waren er meerder buren die ook hun oude papier buiten hadden staan – geen optie dus om alles binnen te gaan zetten en een maandje te wachten.

Dat is toch geen oplossing? Waar is de flexibiliteit, de klantvriendelijkheid, het oplossingsgericht zijn? Ontbreekt gewoon, maar waarom? Zo moeilijk kan het toch niet zijn om een gepaste, correcte oplossing te regelen?

Op het vervolgmailtje is al een week geen antwoord gekomen, toegegeven, dat is een manier van problemen oplossen: negeren. Als ik net doe alsof het probleem er niet is, dan gaat het vanzelf wel weg!
Inderdaad, de wind zal er vast wel vat op gaan krijgen zodat het oude-papier vanzelf verdwijnt, als zwerfvuil danwel, maar toch. Laat dat zwerfvuil nou net niet het probleem van Twente-Milieu zijn….

Opgeruimd staat netjes, maar niet in heel Twente!
Hmmm, misschien dat dit blogbericht ze tot actie aanzet?

======

Update 9 juni 12.30 uur:
Onderstaande email heb ik vandaag van Twente-Milieu ontvangen:

Onze excuses voor het uit blijven van een reactie.
Ik heb een melding gemaakt dat het oude papier alsnog wordt opgehaald.
Dit zal vandaag gebeuren.
De eerstvolgende keer dat er weer oud papier wordt opgehaald bij u is 28-06-09.
Dit stond in een eerdere mail naar u toe verkeerd vermeld.

Ik hoop dat het zo naar uw zin is opgelost.

Ja – (uiteindelijk) prima opgelost zo – waarvoor dank!

======

Update 9 juni 23.30 uur:
Het staat nog gewoon aan de weg – kennelijk begrijp ik niet wat Twente-Milieu bedoeld met ‘dit zal vandaag gebeuren’.

======

Laatste update – 10 juni
Jaaaa! Het oude papier is opgehaald (nadat de buurman gisteren al een achterbak vol had meegenomen naar de basisschool).

The following two tabs change content below.
Grondlegger van de De Scherpe Pen waar hij samen met andere bloggers kritisch over de makelaardij schrijft. Oprichter van de vergelijkingssite voor makelaars WieisdeBesteMakelaar.nl waarmee hij zowel consumenten als makelaars ondersteunt.
Google+