Selecteer een pagina

Vandaag is LaVerne Bintner (VP TrainingRE/MAX International) gearriveerd in Nederland. Komende vrijdag en zaterdag geeft hij de beroemde ‘501 course’ aan een groep gedreven makelaars.

De donderdag gaat hij gebruiken voor een exclusieve, ingelaste ‘Recharge’┬átraining. Makelaars worden onder zijn deskundige begeleiding opgeladen om de draad verder en beter op te pakken. Daarbij komen een aantal principes om de hoek kijken, zoals ‘back to basics’. Echter, een makelaar die in een veranderende markt niet meeveranderd, zal de concurrentiestrijd verliezen.

Dat zal de groep aanwezigen tijdens de Recharge maar zeker ook de 501 course niet snel gebeuren! Met de kennis en ervaring die Laverne Bintner heeft opgedaan tijdens zijn carriere als makelaar, kantooreigenaar en regional owner heeft deze selecte club makelaars de ideale middelen om hun eigen carriere tot een succes te brengen.

Zelf ben ik ook aanwezig… Kan haast niet wachten!

The following two tabs change content below.
Grondlegger van de De Scherpe Pen waar hij samen met andere bloggers kritisch over de makelaardij schrijft. Oprichter van de vergelijkingssite voor makelaars WieisdeBesteMakelaar.nl waarmee hij zowel consumenten als makelaars ondersteunt.
Google+