Selecteer een pagina

Er zijn veel verschillende makelaars, sommige onafhankelijk, anderen zijn aangesloten bij een branchevereniging en weer andere franchisen.

Ondanks deze verschillen durf ik met zekerheid te zeggen dat ze allemaal 1 ding willen:
dat de huizenmarkt weer aantrekt.

Ik vraag me af waarom het dan toch zo moeilijk is om hierin een eenheid te vormen en even de ego’s opzij te zetten op zaterdag 10 oktober. NVM sluit iedereen uit, op Funda mogen LMV en VBO niet meedoen en  samenwerking met Huislijn.nl, die alle niet-NVM makelaars ook een nationaal platform biedt op die dag, is al helemaal niet aan de orde. Door 1 dag te kiezen maken we het voor de huizenzoeker alleen maar makkelijker en dáár gaat het volgens mij toch om!?

Het is ook geen kwestie meer van “meeliften” de Nationale Open Huizen route  is een complementair concept op de NVM Open Huizen dag: alle makelaars op 1 dag samen heel Nederland in het teken van Open Huizen zetten.

The following two tabs change content below.
3 jaar geleden ben ik begonnen als Marketing Manager bij Huislijn.nl. Daarvoor heb ik de Marketing gedaan voor twee klinieken in Rotterdam. Ik heb het naar mijn zin en zelfs in deze tijd vermaak ik me prima, omdat je net even verder moet denken en (even cliché) out of the box moet denken. Bij Huislijn.nl is dat zeker mogelijk. In de toekomst hoop ik een adviserende rol te kunnen gaan spelen bij bedrijven. Op projectbasis leuke en lucratieve concepten bedenken...maar eerst Huislijn.nl naast Funda de beste huizenwebsite maken!

Laatste berichten van Stephanie Hopmans (toon alles)

Google+