Selecteer een pagina

Op de laatste zaterdag van januari 2009 had ik het genoegen en plezier aanwezig te zijn op de Night of the Stars 2009. Een Awards gala waarbij makelaars verscheidene Awards uitgereikt kregen vanwege hun uitmuntende prestaties gedurende het jaar 2008.

Zo waren er 21 makelaars die de ‘Executive Club Award’  uitgereikt kregen, de ‘100% Club Award’ werd 12 keer uitgereikt en er waren twee toppers die de ‘Platinum Award’ kregen.

Bij de jaarlijkse uitreiking werd Han van Wijk (RE/MAX Connect – Bovenkarspel) uitgeroepen tot ‘Makelaar van het Jaar 2008’, en ‘Rookie of the Year 2008’ werd toegekend aan Coert Heenes van RE/MAX Totaal Makelaars uit Rotterdam.

Het beste kantoor van 2008 staat in Barendrecht: RE/MAX Makelaarsgroep met Edwin Markus en Jan-Hein Schilderman als eigenaren.
Het ‘Rookie of the Year 2008’ kantoor wordt geleid door Leon Werts in Valkenswaard: RE/MAX Home Mission Makelaardij.

Verder zijn de eerste twee Nederlandse makelaars toegetreden tot de Hall of Fame: Marco Bos (RE/MAX Makelaarsgroep) en Margit Nijboer (RE/MAX Connect – Hoorn).

Aansluitend op de Awards uitreiking, door de regional director Felix de Wit, was er een geweldige feestavond met de band ‘T Komt Wel!’. Absoluut een geslaagde avond met smokings en alleen maar mooie galajurken, vrolijke gezichten en veel dans.
Volgend jaar weer!

The following two tabs change content below.
Grondlegger van de De Scherpe Pen waar hij samen met andere bloggers kritisch over de makelaardij schrijft. Oprichter van de vergelijkingssite voor makelaars WieisdeBesteMakelaar.nl waarmee hij zowel consumenten als makelaars ondersteunt.
Google+