Selecteer een pagina
Sinds wanneer is ‘geloof”┬á belangrijker dan het algemeen belang, inclusief de economie? Den Haag wil de wetgeving aanpassen om het aantal koopzondagen drastisch te verminderen. Maar waarom worden we zo betutteld? Nou, omdat er een aantal christenen in de regering zit.

Zondagsrust? be-tuttel-d!Maar wat is er nou zo bijzonder aan die ‘zondagsrust’? Ga op een gemiddelde zondag eens naar een voetbalveld. Lekker rustig! En ga dan op een maandagmiddag naar het winkelcentrum. Daar is het echt lekker rustig!

Wat is HET kenmerk van ondernemen? Kansen inzien en die benutten. Het is dus volledig normaal dat ondernemers op zondag hun winkels open willen hebben, aangezien er dan omzet gedraaid wordt. Net zoals de verlengde openingstijden van onze supermarkten op weekdagen. Open tot 21.00 uur. Geniaal! Kan ik na thuiskomst en diner toch nog even wat boodschappen doen. Heerlijk.

En dat zou niet mogen omdat men op zondag moet rusten en naar de kerk moet gaan? Pffff. Wakker worden CDA/CU! Kijk eens rond in de kerk. Lekker rustig! Dus als je op zondag je rust wilt – ga dan lekker naar de kerk. En laat de rest van ons land, maar ook de buurlanders, lekker gaan shoppen!

The following two tabs change content below.
Grondlegger van de De Scherpe Pen waar hij samen met andere bloggers kritisch over de makelaardij schrijft. Oprichter van de vergelijkingssite voor makelaars WieisdeBesteMakelaar.nl waarmee hij zowel consumenten als makelaars ondersteunt.
Google+