Selecteer een pagina

Vervelend toch, om te horen dat ‘de kans van uw leven’ voorbij is? Heeft u die dan gewoon gemist?
Nee hoor! Want de kans van uw leven heeft u gekregen bij uw geboorte, namelijk: leven!

De vraag is natuurlijk, wat gaat u met die kans doen? Wat gaat u met uw leven doen, hoe gebruikt u die kans? U kunt natuurlijk elke mogelijkheid die voorbijkomt aangrijpen. Zeg maar de eerste-de-beste. Of zo lang blijven wachten dat wanneer u achteromkijkt schrikt van alles wat u dus niet gedaan heeft. De gemiste kans

JackpotNee, neem dan de marketeers. Die zien overal een kans in! Een winkans van 1-op-2 bij de loterij ofzo. Overal wordt een draai aan gegeven om die kans niet te laten liggen. Eigenlijk wordt er gezegd dat elke aanbieding, elk product of dienst juist op dat moment voor u ideaal is om gebruik van te maken. Knap stukje werk dus eigenlijk.

Gelukkig trapt niet iedereen daar in. Dat zou zelfs saai zijn. Want een goede marketingcampagne moet je toch op z’n minst van kunnen genieten, maar zeker ook waarderen. Denk even aan de Gouden Loekie met z’n tegenhanger de Loden Leeuw. Leuk of niet leuk, over smaak valt niet te twisten. Toch zijn er winnaars en verliezers. Vermakelijk toch?

Welke kans heeft u in uw leven benut, of gemist en waarom dan? Laat het weten middels een reactie!

The following two tabs change content below.
Grondlegger van de De Scherpe Pen waar hij samen met andere bloggers kritisch over de makelaardij schrijft. Oprichter van de vergelijkingssite voor makelaars WieisdeBesteMakelaar.nl waarmee hij zowel consumenten als makelaars ondersteunt.
Google+