Selecteer een pagina

iPod touch of Android mobiel. U kunt nu ook onderweg het be-tuttel-d! blog goed lezen. In de plugin WPtouch zijn alle standaard WordPress blog functionaliteiten geïntegreerd waardoor het net zo makkelijk leest als via uw PC.


Snel reageren op een blog zorgt ook voor extra aandacht voor uw naam en website. Bent u veel onderweg en wilt u snel reageren? U hoeft verder niets te installeren. Lees via de browser op uw mobiel apparaat dit blog en laat als een van de eersten uw reactie achter. Ziet het er prettig uit?

The following two tabs change content below.
Toen ze NLP ontdekte, kwam alles bij elkaar: haar interesse in de mens, de absolute passie voor taal en lesgeven. Sinds die tijd geeft zij met haar man Bas “de leukste NLP Opleidingen van Nederland”, en heeft ze Richard Bandler geassisteerd bij trainingen. Haar loopbaan bestaat uit de meest uiteenlopende carrières, van softwaretrainer tot astroloog, van hoteleigenaar tot verpleegkundige, moeder en redacteur. Ze heeft alle kanten van het leven gezien, deed ontwikkelingswerk in Afrika, overleefde kanker, bouwde van de grond af een bedrijf op. Dit heeft haar gemaakt tot wat ze nu is; in het nu, communicatief sterk en kritisch. “Ik Ben wie ik Ben. Ik kan niet niet congruent zijn.” Haar passies zijn mensen, stuk voor stuk uniek met hun leven zoals zij het leven. Eenieder, pubers, ouderen, ouders, managers, kunstenaars, accountants. Geïnteresseerd als ze is, en met een bijzonder gevoel voor humor, coacht en begeleidt ze hen letterlijk persoonlijk naar hun talenten en kwaliteiten. De bijzondere kracht die daarbij vrij komt, heeft velen geïnspireerd tot het maken van (andere) keuzes; weg van stress, trauma's of spanningen naar creatieve uitdagingen en veranderingen, voor hen en dan ook goed voor altijd. Ze houdt zichzelf en de mens een spiegel van levenservaring voor, maar net een andere dan je zou verwachten, met respect, kritisch en zo af en toe met verbluffende eenvoud. Krachtig, afgepast genoeg. Leven zoals het is. Verandering. Mensen. Ben Licher.

Laatste berichten van Ben Licher (toon alles)

Google+