duimen omhoog voor de beste makelaar

Ondanks de hoge temperaturen voor het jaar is toch echt volop herfst. Over 5 weken is het al Sinterklaas (met zwarte pieten) en over 2 maanden gaan we het nieuwe jaar in.

Dan maakt WieIsDeBesteMakelaar.nl ook weer bekend wie het in 2014 fantastisch heeft gedaan. Allemaal op basis van beoordelingen van consumenten, het hele jaar door. Geen populariteitsverkiezing waar in korte tijd met veel stemmen een award wordt binnengehaald.

Vorig jaar kwam de beste makelaar uit Limburg. Waar gaat in 2014 die eer naar toe?
Vanuit Zeeland, Utrecht en Noord-Holland werd al gevraagd hoe de stand was. Makelaars die nieuwsgierig zijn, omdat ze het hele jaar consequent goed werk hebben geleverd, met dito klantbeoordelingen.

Want dat het interessant is om ‘makelaar van het jaar‘ te zijn blijkt wel uit de verhalen. Onbetwist meer business, minder gezeur en betere marges. Diegenen die in vorige jaren de titel makelaar van het jaar hebben gekregen zeggen vrijwel allemaal hetzelfde. “Nooit geweten dat consumenten het zo belangrijk vinden”.

Eigenlijk vreemd, want een huis aan- of verkopen is wel degelijk erg belangrijk. Dan wil je toch ook de beste makelaar in de arm nemen?

Hoe zit dat dan met die felbegeerde titel voor 2014? Hier een overzicht van de Top 20 makelaars zoals het er eind oktober voor staat.
Natuurlijk in omgekeerde alfabetische volgorde van vestigingsplaats, zodat er niet uit op te maken valt wie de makelaar van het jaar 2014 gaat worden.

Makelaardij HendriksTilburg
LeunisTholen
Hoekstra en van EckSchagen
Floris Makelaarss Hertogenbosch
Makelaardij HendriksRoermond
Versluijs makelaardijOostburg
Zij is de makelaarJoure
4×1 MakelaardijHoorn
EHR HeemstedeHeemstede
Hoekstra en van EckHaarlem
Slim! MakelaardijGroningen
Van Diest & Van DiestErmelo
Hoekstra en van EckEnkhuizen
Hypodomus EindhovenEindhoven
MIQA MakeltDeventer
Goudzwaard MakelaardijDalfsen
Puntman Makelaardij B.V.Arnhem
Makelaardij HendriksArnhem
Executive Home RentalsArnhem
Drenth MakelaarsAmersfoort

Voor diegenen die opgelet hebben, de winnaar van 2013 staat er niet tussen… Dat heeft te maken met de ‘spelregels’ om makelaar van het jaar te worden. Die zijn namelijk alsvolgt:

  • Minimaal 24 beoordelingen
  • Beoordelingen in alle 4 jaargetijden
  • Hoogste gemiddelde score voor 2014

Dus makelaars die wel fantastische (hoge) scores hebben en toch niet in het bovenstaande lijstje staan hebben de criteria niet gehaald, of zitten er nèt onder (stille hint aan de winnaars van 2013!).

Ook erg intrigerend om te zien dat er maar liefst 3 makelaars uit Arnhem tussen zitten. Stevige en gezonde concurrentie zo lijkt het wel.

Over 2 maanden weten we het! Er kan nog van alles gebeuren in twee maanden tijd.

 

The following two tabs change content below.
Grondlegger van de De Scherpe Pen waar hij samen met andere bloggers kritisch over de makelaardij schrijft. Oprichter van de vergelijkingssite voor makelaars WieisdeBesteMakelaar.nl waarmee hij zowel consumenten als makelaars ondersteunt.
Google+