Wil jij positief nieuws over de huizenmarkt?

Goed nieuws voor de huizenmarktIs de aantrekkende markt in de US of A een voorspelling van wat er ook in Nederland gaat gebeuren? Het zou mooi zijn!

Wat zijn de redenen voor het aantrekken van de Amerikaanse markt? Waarom gaat het herstel nu zo snel en hoe gaan makelaars die plotselinge groei managen?

Dat zijn een aantal punten die aan bod komen in het webinar komende donderdag 4 april van 11 tot 12 uur. Sprekers in dit webinar zijn onder andere Sandra Lopulalan – COO van ERA Nederland, Boris Geheniau van Fundament All Media en Arjan Terpstra van Radyus. Al discussiërend delen zij hun conclusies en inzichten met je.

Belangrijkste conclusie, de woningmarkt trekt weer aan! Zo zijn in de staat Texas in februari 32% meer transacties gedaan dan in het jaar daarvoor. Deze ontwikkeling, en meer inzichten en conclusies worden behandeld in dit onmisbare webinar voor makelaars en ontwikkelaars.

Update: Het webinar is inmiddels afgelopen.
Je kan het hieronder terugkijken en luisteren.

 

The following two tabs change content below.
Grondlegger van de De Scherpe Pen waar hij samen met andere bloggers kritisch over de makelaardij schrijft. Oprichter van de vergelijkingssite voor makelaars WieisdeBesteMakelaar.nl waarmee hij zowel consumenten als makelaars ondersteunt.

4 Reacties

 1. Wat een bitter slecht artikel. Met Ger eens. In de USA zijn de dalingen genadeloos geweest en hier en vooral in de randstad minimaal tot niks. De stijgingen daarentegen bizar.

  reageren
  • Rick – uit je woorden maak ik op dat je de essentie van het bericht niet helemaal hebt opgepikt.
   Het artikel is een aankondiging van een webinar wat gaat over de ontwikkelingen en aantrekkende markt in de Verenigde Staten.

   Verder wordt (werd inmiddels) er bediscussieerd welke ontwikkelingen en mogelijkheden die in de Verenigde Staten hebben gewerkt eventueel ook nuttig kunnen zijn in Nederland.
   Er staat niet dat de woningmarkt in Nederland weer aantrekt.

   reageren
   • Beste Han,
    Ik heb het best begrepen. Ik doel ook op de eerste 2 zinnen.
    Ik word eindeloos moe van al die discussies. Het probleem op de huizenmarkt is heel simpel op te lossen. Daar hoef je niet gestudeerd voor te hebben. Loop naar de dichtstbijzijnde markt en vraag aan een markthandelaar wat er mis is al je niks verkoopt op EEN markt. Dan weet je het antwoord. Inderdaad het product is niet goed of de prijs te hoog. Moeilijker is het echt niet. En het verhaal van blah blah restschuld, bank moeilijk moeilijk, wil niet met verlies kopen, ja maar …. is bekend bij mij.

    reageren
 2. Logisch dat er herstel is in de V.S. De daling was daar zeer groot t.o.v het besteedbaar inkomen. Maar hier in Nederland is de stijging veel groter geweest en zal de daling nog langer door duren. Van RTL7 geplukt: http://i48.tinypic.com/2wfv9y9.jpg
  Staar je vooral dus niet blind op de V.S. De grote daling gaat hier nog komen en een goede makelaar gaat hiervoor niet de schuld zoeken bij de hypotheekverstrekking of de politiek maar komt met een goed product (huurfacilitatie e.d.) als alternatief.

  reageren

Geef een reactie

Google+