Zuka wordt hoofdsponsor van Vitesse

Dit zag ik niet aankomen. De website zuka.nl gaat eredivisie voetbal sponsoren, direct als hoofdsponsor van Vitesse. De naamsbekendheid voor zuka.nl zal op deze wijze zeker snel groter worden. Welke impact zal dat hebben op funda of jaap.nl?

Dat er vanuit de makelaardij gesponsord wordt is niet nieuw. Zo heeft RE/MAX bijvoorbeeld de Formule 1 teams van Jordan en Toyota gesponsord, maar niet als hoofdsponsor. Ook bij de wedstrijden van de Johan Cruijffschaal was RE/MAX als sponsor te zien.

Wie weet er nog meer voorbeelden van grote sponsoracties uit de makelaardij? Hoe zie jij deze actie van zuka.nl impact hebben op de rankings van woningwebsites?

The following two tabs change content below.
Grondlegger van de De Scherpe Pen waar hij samen met andere bloggers kritisch over de makelaardij schrijft. Oprichter van de vergelijkingssite voor makelaars WieisdeBesteMakelaar.nl waarmee hij zowel consumenten als makelaars ondersteunt.

2 Reacties

 1. En we kunnen niet wachten tot Google de woningmarkt echt leuk gaat vinden…

  reageren
 2. Verschillende ERA-landen sponsoren scheidsrechters. Onze zuiderburen ook. Let maar eens op als er een Belgische Scheidsrechter een wedstrijd in Nederland fluit -> ERA logo op de mouw.

  Qua publiciteit is dit natuurlijk erg mooi voor Zuka. De naam ‘Zuka’ zal dan ook bekender worden dan voorheen.

  Maar dan zijn ze er natuurlijk nog niet…. De mensen moeten namelijk ook nog gaan inzien waarom ze dan op Zuka moeten gaan kijken ipv op bijvoorbeeld Funda of Jaap. Wat is de toegevoegde waarde van Zuka? Die stap is, naar mijn mening, nog erg ver weg. Ik weet natuurlijk niet wat Zuka nog allemaal op stapel heeft staan.

  Op korte termijn zullen de bezoekersaantallen van Zuka toenemen, maar op lange termijn zie ik niet veel veranderen. Zeker omdat een of ander bedrijf genaamd ‘Google’ ook schijnt bezig te zijn met een woningsite….

  reageren

Geef een reactie

Google+