Mobiele schuilplaats bij bezichtigingen

Mobiele schuilplaats bij bezichtigingenHet zal steeds vaker gebeuren met de herfst in aantocht. Regen. Zorg dan voor een mobiele schuilplaats!

Tijdens een bezichtiging zullen de potentiële kopers de woning ook van buiten willen zien, zelfs als het regent. Het is dan erg netjes om als makelaar meerdere paraplu’s bij je te hebben. Natuurlijk met je logo….

Geef elke kijker een paraplu zodat ze in relatief aangename omstandigheden de woning ook van buiten, tijdens de regen, kunnen bekijken. Kies daarom de grootste paraplu die je hebt.
Zo’n tweepersoons golf paraplu voldoet prima.

Die paraplu, die krijgt vanaf dat moment een nieuwe eigenaar.

The following two tabs change content below.
Grondlegger van de De Scherpe Pen waar hij samen met andere bloggers kritisch over de makelaardij schrijft. Oprichter van de vergelijkingssite voor makelaars WieisdeBesteMakelaar.nl waarmee hij zowel consumenten als makelaars ondersteunt.

10 Reacties

 1. Leuk bericht Han en goed idee, ik ga eens kijken of ik paraplu’s kan regelen met mijn logo.
  Heb je dan ook een tip voor als het heel erg heftig gaat waaien terwijl het regent? paraplu’s begeven het dan snel is mijn ervaring…:-)

  reageren
  • Alina- voor alles valt wat te bedenken (of het zinnig is, is een tweede..)

   Zo kan je bij regen en ‘storm’ het lokale rugbyteam inhuren, hen allemaal voorzien van twee paraplu’s en ze een ‘muur’ van paraplu’s laten vormen waarachter de kopers en jezelf redelijk wind- en regenvrij kunnen staan. 😀

   reageren
 2. Bij online bezichtigen word je helemaal niet nat…

  Wel een goede tip!

  reageren
 3. Een paar laarzen doet in sommige gevallen ook wonderen!#met je poten in de klei

  reageren
 4. Wau..wat een prachtig woord mobiele schuilplaats, ik vind het geweldig, ik heb al drie huizen gekocht, maar altijd in de zon 😉

  reageren
 5. Die heb ik, paraplu’s met het eekhoornlogo er op, werd altijd heel erg leuk op gereageerd, en natuurlijk mochten mensen die na afloop houden!

  reageren
 6. Bij ons in Amsterdam schijnt de zon altijd. #rentnaardeoverkantomsnelondereenafdakkietestaan.

  reageren

Geef een reactie

Google+