Advies om woonruimten te fotograferen

Fotografie: Vaans RuitenElke makelaar heeft ze nodig: foto’s.
De consument selecteert hun nieuwe woning in eerste instantie puur op de foto’s. Deze moeten dan ook goed zijn. Nee, eigenlijk zelfs beter dan goed!

Hoe doe je dat als je geen externe professionele hulp wilt inschakelen? In plaats van hier een rijtje tips stuur ik je naar het blog van fotograaf Vaans Ruiten. Daar staat een formidabel goed stuk over interieurfotografie.
Beetje lang, maar echt en dan bedoel ik ook echt de moeite waard om te lezen!

http://www.fotograaf-venlo.eu/blog/index.php/bedrijfsfotografie/interieurfotografie/9-tips-voor-het-fotograferen-van-een-interieur.htm

(met dank aan Esther Offringa voor de tip)

The following two tabs change content below.
Grondlegger van de De Scherpe Pen waar hij samen met andere bloggers kritisch over de makelaardij schrijft. Oprichter van de vergelijkingssite voor makelaars WieisdeBesteMakelaar.nl waarmee hij zowel consumenten als makelaars ondersteunt.

2 Reacties

  1. Heb even bij die fotograaf gekeken, maar heel herkenbaar en goede tips. Maar gelukkig blijf ik makelaar en fotografie is misschien een leuke hobby van me, maar professionals kunnen het veel beter. Dus foto’s laten we maken.

    reageren
  2. wow, als elk huis er nu eens zo uitzag, met of zonder styliste. Maar klopt als een bus. Je ziet het ook terug in de statistieken.

    reageren

Geef een reactie

Google+